Een opvallende eyecatcher als velgbeschermer

Alloygator velgbescherming is beschikbaar in 15 kleuren, waaronder heel wat opvallende accenten, gaande van rood of roze tot blauw en zelfs goud. Of wat dacht je van de unieke ‘Glow in the dark’ variant? Overdag is je Alloygator haast onzichtbaar, maar als de zon ondergaat bezorgt hij je wagen een unieke touch. Neem een kijkje in ons assortiment om te ontdekken welke kleur het best past onder jouw wagen.

… of liever haast onzichtbare bescherming?

Ook als u de velgbescherming wat discreter wil aanbrengen biedt Alloygator een uitstekende oplossing! Door te kiezen voor een set in dezelfde kleur als uw velgen, zijn ze even goed beschermd tegen stoeprandschade en haast onzichtbaar. De Alloygator is daarom ook verkrijgbaar in het zilver, zwart, gunmetal donkergrijs of wit. Je vindt ze terug in onze webwinkel.


Installatie van Alloygator velgbeschermers

Zelf de handen uit de mouwen…

Voor wie de Alloygators zelf wil monteren is er een handige video met montage instructies beschikbaar. Bij elke set wordt uiteraard een installatiehandleiding meegestuurd.

Trek ongeveer een uur tijd uit om de Alloygators aan te brengen. Montagebenodigdheden worden meegeleverd bij een complete set. Daarnaast zorg je best voor een stevige krik, een bandenpomp en drukmeter, een kniptang en een (kunststof) hamer, of kom langs in ons service station.

Zelf niet zo’n handige harry?

Geen tijd om de montage zelf uit te voeren? Geen enkel probleem! Bij het bestellen kan u ervoor kiezen de Alloygators zelf bij ons op te halen. Wenst u ze door onze professionele monteurs te laten plaatsen, vink gewoon de optie aan bij het bestellen! Ons service station is erkend installateur zodat je de montage zonder zorgen aan ons team kan overlaten.