Frans E. Heemskerk
Op mijn nieuwe MX5 heb ik vrijwel direct een set alloygators laten monteren. Rood! Ik heb ze tot nu nog niet nodig gehad, want ik probeer de stoepranden op afstand kunnen houden. Dus het geeft me niet alleen een veilig gevoel, maar alleen al voor de “looks” zou ik ze zelfs in een wereld zonder stoepranden weer laten monteren.

Rob van Someren, DJ Somertijd Radio 10
Zoals je ziet heb ik lekker kleine velgen onder mijn auto ? De kans op stoeprandschade is dan ook groot en in het verleden vaak voorgekomen. Nu, met de AlloyGators op mijn auto hoef ik me geen zorgen meer te maken tijdens het parkeren bij hoge stoepranden.

Jan van S.
Moest uitwijken voor een uitzwaaiende vrachtwagen en raakte een stoeprand. De door Prins Techniek Noordwijk geïnstalleerde AlloyGator heeft de klap netjes opgevangen en de velg is nog goed! Uiteraard weer netjes terug gestopt tussen de band en de velg door Prins Techniek Noordwijk…. Ben super tevreden met deze investering, anders had het me een nieuwe velg gekost.

Fredrick K – Hengelo
Ik had behoorlijke beschadigingen op al mijn wielen. Om dit te repareren zou ik minimaal €350,- kwijt zijn. Ik heb de AlloyGators laten installeren bij jullie dealer bij mij in de buurt. Alle beschadigingen zijn weg, en ik hoef me niet meer zoveel zorgen te maken als ik de auto meegeef aan mijn vrouw.

Ron Mosch – Alkmaar
Na de aanschaf van nieuwe velgen heb ik direct AlloyGators laten plaatsen. Ze zien er niet alleen mooi uit maar hebben een uitstekende beschermende werking. Dit heb ik recentelijk ondervonden (zie foto). Een stoeprand was de boosdoener. maar door de perfecte bescherming van de AlloyGators zijn mijn velgen nog in onbeschadigde conditie. Prachtig product dat zijn prijs, zo blijkt maar weer, dubbel en dwars waard is.

Sam – Hoorn
Ik heb op de AutoRAI een set AlloyGators gekocht nadat ik daar een montagedemo heb gezien van een medewerker. Ik moet toegeven dat ik toch mijn twijfels had over het gemak van de montage. De volgende dag ging ik aan de slag, nadat ik de videoinstructie op de site had bekeken en de instructies goed had gelezen. Auto op de krik, lucht uit de banden, de AlloyGator plaatsen en hameren met een rubberhamer. Ik kwam erachter dat als je tegen de buitenrand van de AlloyGator slaat, hij met groot gemak tussen de rand van de velg en de band komt te zitten. Nog een paar keer rondom slaan en hij zit goed.

De laatste twee keren nadat de band tot 1 bar is opgepompt. Het kleine koppelstuk erop lijmen en de klus is klaar. Met de drie overige velgen ging het veel sneller. Ik ben heel blij met het resultaat en de foto’s spreken voor zich. Ik krijg vele complimenten en vragen hierover van mensen,​ omdat het zo opvallend is in rood.

Sebastiaan Bleekemolen – Professioneel coureur
Ik ben erg te spreken over de AlloyGators. Ik ben een ervaren chauffeur/coureur. Op het circuit hebben we geen stoepranden, maar waar ik woon heb je veel smalle straatjes met tegenliggers en parkeergarages met hoge stoepranden. Ik vind het een erg prettig gevoel om te rijden zonder me zorgen te maken over mijn dure velgen. En mocht je toch onverhoopt ergens tegenaan rijden, dan wordt dit opgevangen door de AlloyGators en dat voor slechts een paar tientjes.

Dhr. B. Norrie – Rijschoolhouder
Even een kleine ervaring met de AlloyGator. Ik ben rijschoolhouder en ik heb de AlloyGator op mijn nieuwe Kia Rio laten monteren. Ik kan zeggen dat ze zichzelf al vele malen terugbetaald hebben, doordat mijn studenten al regelmatig een stoeprand geraakt hebben. Ik raad iedereen aan om ze te monteren als je je velgen wil beschermen.

Steven
Chris is bij mij langs gekomen om de AlloyGators op mijn nieuwe Fabia VRS te monteren. WOW!… Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar de service was ook perfect, snel en erg professioneel. In 45 minuten was de klus geklaard. Bedankt!

Dhr. P. Ferguson – Rijschoolhouder
Fantastisch product. Als rijschoolhouder is stoepbrandschade eigenlijk gegarandeerd, het is een onderdeel van mijn werk. Ik heb ze besteld en zelf gemonteerd, het ging perfect. Dank voor de snelle levering.

Anoniem
Ik heb de AlloyGators een paar maanden geleden op mijn Alfa Romeo gezet. Ze beschermen de wielen erg goed. Vorige week heb ik hard een stoeprand geraakt en ik durfde bijna niet te kijken. De AlloyGator lag helemaal aan flarden, maar de velg was onbeschadigd. Gelukkig had ik de reserve AlloyGator nog liggen. Ze werken echt!!